zondag 21 juni 2009

Een beetje uitleg

Mensen die we ontmoet hebben, websites die we vonden (zie: de mosterd) en boeken die we gelezen hebben , hebben ons aan het dromen gezet.
En dus dachten we: als al die anderen zulke reizen ondernemen , waarom wij niet?

Op zoek naar natuur ,ruimte ,het allemaal zelf willen zien en ervaren ,...

We kwamen uit bij het Americaanse continent en ontdekten de Pan American Highway. Niet echt een grote snelweg ,maar wel een grote ader ,de langste baan ter wereld ,ook wel de "droomweg van de wereld" genoemd. Die (bijna) helemaal langs de westkust van het uiterste zuiden (vuurland) tot helemaal in het noorden van Alaska gaat .En dit door 14 landen enkel onderbroken door de Darien gap tussen Panama en Colombia .
We pinnen ons op niets vast, wat we nu plannen en wat we uiteindelijk doen kan nog helemaal anders zijn. Het is onze bedoeling ginder een tijdje de moderne nomaden uit te hangen en er op ons ritme en dat van de omstandigheden (weer ,ontmoetingen ,omgeving ,...)te leven.
Het lijkt ons wel iets ,enorme verschillen in natuur ,cultuur ,klimaat.

Maar om niet helemaal ontheemd te zijn ,zullen we onze vertrouwde camper meenemen.Die manier van reizen zijn we gewoon en we vinden het leuk om eenders waar toch steeds thuis te kunnen komen .

Op 24 augustus rijden we de boot op en gaan mee een maand op zee.(zie links: de boot)

Het valt niet mee, zo ver vooruit te plannen, het lijkt nog onwerkelijk en anderzijds soms zo dichtbij ,als we zien wat we nog allemaal willen doen voor ons vertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten